Hmm..Ensimmäinen kirjoitus taitaa olla se kaikista haastavin . Asiaa olisi vaikka kuinka paljon, mutten oikein tiedä mistä aloittaa! Parasta ehkä kuitenkin aloittaa esittelyllä... Olen 29-vuotias kahden lapsen äiti. Kirjoitan tätä blogia lähinnä itselleni päiväkirjanomaisesti. Aloin kiinnostua Henkisestä kasvusta alkukesästä. Tukenani minulla on Ihanat Enkelit ja joukko muitakin valo-olentoja sekä -oppaita henkimaailmasta. Lisäksi kasvuani tukee liuta ihmisiä tässä 'todellisuudessa' .

Ei, en ole höyrähtänyt mihinkään lahkoon. En koe tunnustavani mitään uskontoa (kuulun edelleen ev.lut.kirkkoon, mutta harkitsen jäsenyyteni tarpeellisuutta). Olen tämän kesän aikana kokenut suurta myllerrystä pääni sisällä. Olen aloittanut oman henkisen kasvuni. Matkan aloittaminen on ollut äärimmäisen mielenkiintoista, mutta toisinaan myös väsyttävää. Tiedon määrä ja laatu on niin valtavaa ja upeaa, että toisinaan on iskenyt jopa informaatioähky! Olen kuitenkin tavattoman onnellinen, sillä vihdoin minulla on tunne, että elämässä (ja koko maailmassa) on JÄRKEÄ!!! Palaset loksahtelevat paikoilleen yksi toisensa jälkeen ja oivalluksia on sadellut samaan tahtiin höyhenten kanssa.

Kaikki alkoi kevät-kesällä, kun sain rakkaalta ystävältäni lainaksi Rhonda Byrnen Salaisuuden. Suosittelen kirjaa aivan jokaiselle, joka tuntee vähäistäkään tarvetta muuttaa elämäänsä tai ajatuksiaan. Kirja ei ole uskonnollinen eikä siirappinen rahastuskeino, vaan kertoo yksinkertaisesti yhdestä universumin laista, jonka ennen tiesivät vain harvat ja valitut, mutta joka on nyt meidän kaikkien ulottuvilla! Salaisuuden luettuani aloin työstää omaa ajatusmaailmaani uusiksi. Sitten tulin tietoiseksi toisesta ulottuvuudesta ja muista olennoista. Samaisen ystäväni innoittamana tutustuin Chakroihin ja innostuin käymään meediolla. Selvännäkijällä käynti muutti lopullisesti ajatusteni kulun ja sain vahvistuksen monille asioille. Kerron niistä asioista myöhemmin, sillä nyt on palattava taas takaisin arkielämän todellisuuteen

Olkoon enkelit kanssamme .