Tiedättekö, mikä tässä henkisessä polussa on kaikkein parasta?! Alkaa nähdä asioiden syvemmän tarkoituksen ja luonteen. Elämä ei ole sattumanvaraista harhailua päivästä toiseen, vaan jokaisella hetkellä ja ihmisellä on tarkoin määritelty tarkoitus.

Palaan vielä toissailtaisiin tapahtumiin ja viesteihin, sillä unohdin monta tärkeää asiaa edellisestä kirjoituksesta .

Kerroin aistivani nykyään herkästi erilaisia energioita. Kerroin myös ns. selvännäkijäkyvyistä tai oikeammin käyttäisin nimeä selvätietoisuus. Koska vielä en niinkään 'näe' (kuin silloin tällöin unissa) vaan paremminkin tieto vain tulee 'jostakin' ymmärryksenä ym. Oppaat (joiden nimen/nimet muuten unohdin kysyä!) sanoivat, että tulen saamaan eteeni esimerkkejä erilaisista energioista, jotta oppisin tunnistamaan niitä paremmin. Jokainen 'outo' tilanne, joka eteeni tulee on todennäköisesti opetustilanne. Eilen kävin iltapäivällä lasten kanssa kaupassa. Sateen takia lähdin autolla automarkettiin ja ennen lähtöä mieleni oli suht 'normaali'. Yhtäkkiä kaupassa huomasin, kuinka pinnani alkoi (ilman näkyvää syytä) kiristyä. Kiertelin lasten kanssa hyllyjen väleissä ja tunsin kuinka paine kasvoi. En ymmärtänyt ensin mistä oli kyse..ihmettelin vain kokonaisvaltaista voimattomuuden tunnetta, joka iski kuin nuija! Illalla sain oivalluksen: kaupassa oli äärettömän painostava ilmapiiri, todella huono energia . En tiedä johtuuko henkilökunnan sisäisistä ristiriidoista vai mistä? Mutta tästä lähin ennenkuin menen tuohon kauppaan, suojaudun kunnolla!

Näin sain siis esimerkin tietynlaisista negatiivisista energioista. Kiitos siitä opetuksesta!! Ja ennen kaikkea kiitos tästä lahjasta, jonka olen synnyinlahjana saanut . Haluan oppia käyttämään sitä itseni sekä muiden hyväksi.

Hoidon jälkeen tosiaan keskustelimme parantajan kanssa hetken enkeleistä ja kerroin jo alkaneesta meditaatiokurssista. Tuli puhetta suojauksesta ja hän kertoi mielestäni tärkeän pointin: suojaus ei saa olla myöskään liian voimakas/vahva. Jos suojaamme itsemme liiallisesti luomalla mielessämme valokilpiä ja -panssareita, on vaarana, että 'tukehdumme' omaan suojaamme...ikäänkuin rutistumme ja ahdistumme kasaan. Siksi tehdessämme suojausta, meidän pitäisi pyytää suojaus sen paksuiseksi/vahvuiseksi, että se on meidän korkeimmaksi parhaaksi. Kuulostaa minusta järkevältä. Liian paksu suojaus voi myös estää meitä näkemästä tärkeitä opetustilanteita hmm..eli ehkä oli hyvä, että unohdin suojautua ja maadoittua eilen kunnolla .

Erään tärkeän asian oivalsin viime viikolla itse (nämä oivallushetket ovat niitä kaikkein voimallisimpia ja silloin tunnen kuinka jokin suurempi 'täyttää' minut hetkeksi). Ymmärsin, että jos minulle näytetään esim. tulevaisuuteeni liittyviä tapahtumia tms. niin ne tehdään aina korkeimmaksi parhaakseni. Meille ei koskaan näytetä mitään, mikä voisi meitä vahingoittaa. Syy miksi ihmiset pelkäävät näitä lahjoja, perustuu siis valheellisiin kuvitelmiin ja harhoihin. Syy, miksi ihmiset pelkäävät 'uskoa' enkeleihin ja henkiin perustuu rakkauden pelkoon. Enkelit ovat pelkkää rakkautta ja työskentelevät meidän kaikkien hyväksi. Valitettavan moni siis pelkää tuota rakkautta eikä usko olevansa sen arvoinen. Tästä siis puhuimme hoidon jälkeen. Ja mitä tulee suojelusenkeleihin (joka meillä jokaisella todella on riippumatta uskooko siihen vai ei, riippumatta uskontokunnasta johon kuuluu), kukaan muu kuin sinä itse ei voi tietää hänen nimeään. Jos joku tulee kertomaan, että suojelusenkelisi paljasti hänelle nimensä, se on valhetta. Suojelusenkelit eivät koskaan paljasta nimeään kenellekään muulle, kuin suojeltavalleen. Tämä johtuu siitä, että nimelläkin on oma värähtelytaajuus. Se miten lausut oman tai suojelusenkelisi nimen, värähtelee eri taajuudella kuin muiden lausumana.

Josta tulikin mieleen, että jokainen meistä on valinnut oman nimensä jo ennen syntymää ja käynyt ilmoittamassa sen vanhemmilleen . Minulle on viime aikoina sattunut niin, että olen esim. nähnyt unta jostakin nimestä ja jonkun ajan päästä tuttavapiiriini syntyy lapsi, joka saa tuon kyseisin nimen. Kysyin tästäkin asiasta toissailtana ja se on osa opetustani. Minua opetetaan erottamaan nämä ns. 'ilmoitukset' muista asioista (vaikea selittää). Mutta voit aina miettiä, miksi olet valinnut itsellesi juuri sen etunimen, joka sinulla on. Seuraavan kerran kun 'mollaat' jotain kastetut-palstan nimeä, mollaat tietämättäsi tuota sielua. Antoiko ajattelemisen aihetta? Itselle ainakin. Syntymäpäivä, -vuosi, -paikka....kaikki on valittu etukäteen. Vanhemmat on valittu sen perusteella, jotta voisimme käydä läpi oppiläksyjämme (joita meillä kaikilla on monta!) Näitä kaikkia asioita kun pohtii omasta vinkkelistä, alkaa elämä pikkuhiljaa selkiytyä. Viimeistään, kun jätämme fyysisen ulottuvuuden ja siirrymme henkimaailmaan takaisin, saamme vastaukset kaikkiin kysymyksiimme. Kannattaa kuitenkin pohtia noita asioita jo täällä ollessamme, jotta omia oppiläksyjä olisi helpompi oivaltaa ja käydä läpi. Voimme pyytää apua oppiläksyjen kanssa, mutta kukaan auttajamme, oppaamme tai enkelimme eivät voi ottaa niitä meiltä pois.

Tiedän, että muutamille ystävilleni nämä asiat ovat päivänselviä, mutta olen antanut blogini osoitteen parille uudelle ystävälle ja siksi tuntui tärkeältä kertoa nämä asiat. Sivupalkissa on linkkilista, joista suosittelen Ihanat Enkelit-sivustoa. Siellä on ytimekkäästi kerrottu näistä asioista ja henkisistä laeista.

Tänään minulla on meditaatiokurssin toinen kurssi-ilta . Sitä odotellessa!!

 

Rakkaudella: Tikru