Nyt on pakko kertoa vetovoiman laista ja siitä, kuinka se osoittautunut todeksi omassa elämässäni.

"Vetovoiman laki tarkoittaa käytännössä sitä, että vedämme elämäämme koko ajan itsemme kaltaisia asioita. Vetovoiman laki pohjautuu siihen, että kaikki on energiaa ja värähtelyä. Myös me ihmiset olemme lopultakin pelkkää värähtelyä, vaikka vaikutamme olevan kiinteää ainetta. Meidän jokaisen henkilökohtainen värähtelymme muodostuu ajatuksistamme, uskomuksistamme ja tunnetiloistamme. Uskomukset ovat ajatuksia, joita olemme niin tottuneet ajattelemaan, että luulemme niiden olevan tosia. Uskomuksiin liittyy myös voimakas tunnetila, joko negatiivinen tai positiivinen. Värähtelemme siis uskomustemme kaltaista energiaa. Maailmankaikkeudessa vallitsee periaate, jonka mukaan samanlainen vetää puoleensa samanlaista, eli samanvärähteiset asiat hakeutuvat toistensa seuraan. Tämä periaate on sama kuin vetovoiman laki."

Yllä oleva lainaus on kopsattu täältä.

Olemme siis magneetteja, jotka vetävät puoleensa samanlaisia ihmisiä, asioita ja kokemuksia. Jos vastustat jotakin asiaa tai ihmistä, vedät sitä entistä enemmän puoleesi. Ulkoinen maailma on vain heijastus sisäisestä maailmastamme. Kiitollisuus on avain runsauteen. Jos sydämmesi halajaa jotakin asiaa, sinun täytyy ensin kuvitella jo saaneesi se ja olla siitä kiitollinen. Pelkkä ajatus ei riitä, mukaan täytyy saada vielä tunne. Sinun täytyy kokea se tunne, ikään kuin olisit jo saavuttanut haluamasi asian...aina uudelleen ja uudelleen.. pian maailmankaikkeus vastaa tuohon tunteeseen ja haluamasi asia on sinun. Olet vetänyt sen ajatuksillasi puoleesi. Tämä on vetovoiman laki.

Itse käytin hiljattain vetovoiman lakia opiskelupaikan saamiseksi. Tämä oli todella konkreettinen esimerkki itselleni, kuinka käyttää tuota henkistä lakia omassa elämässäni. Käytyäni pääsykokeissa n. kuukausi sitten, aloin kuvitella saavani opiskelupaikan itselleni. Kuvittelin lähes päivittäin miltä minusta tuntuisi astella kouluun ensimmäisenä päivänä.. miltä siellä opiskelu tuntuisi.. ja se kaikista tärkein: kuvittelin miltä minusta tuntuu, kun saan tiedon hyväksymisestä! Elin päässäni uudelleen ja uudelleen sen hetken, jolloin saan tietää tulokset ja näin mielessäni sanan 'hyväksytty' . Sydämmeni oli pakahtua ilosta, kun kuvittelin sitä hetkeä. Vaan vähämpä tiesin etukäteen, kuinka voimallinen tunne oikeasti olisi!! Tieto hyväksymisestäni oli eräs järisyttävimpiä kokemuksia pitkään aikaan. Se tunnelataus ja jännitys....kaikki purkaantui samalla hetkellä, kun tieto tuli. Purskahdin itkuun ja koko kehoni tärisi. Tunsin suurta onnea ja helpotusta. Itkin ja nauroin yhtäaikaa. Kiitin kiitin ja kiitin maailmankaikkeutta yhä uudelleen ja uudelleen. Olen edelleen suunnattoman onnellinen ajatellessani tuota hetkeä: se oli kaikki mitä olin aina halunnut. Tuo hetki kuittasi kaikki aiemmat hylkäykset ja epäonnistumiset. Kiitän siitä tälläkin hetkellä . Olen siis menossa kohti elämäntehtävääni ja maailmankaikkeus tukee minua tässä asiassa täysin...mutta vain koska luotan ja tiedän asioiden olevan oikein.

Näin siis käytin vetovoiman lakia: tunsin jo etukäteen sen tunteen, että olin saavuttanut haluamani asian.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!!! Kannattaa aloittaa ihan pienistä asioista, jotka todella uskot saavuttavasi. Jos kuvittelee heti saavansa lottovoiton, mutta sydämmessä on pienikin epäilys asian suhteen, jää voitto saamatta. Epäileminen estää asian toteutumista, samoin pelko.

Toinen esimerkkini on naimisiinmenomme. Silloin en vielä tiennyt vetovoiman laista tuon taivaallista, mutta pian toukokuisen matkamme jälkeen luin Rhonda Byrnen kirjan Salaisuus, joka nimenomaan opettaa käyttämään tuota lakia. Luettuani kirjan, ymmärsin käyttäneeni vetovoiman lakia tuohon tärkeään hetkeen elämässämme.

Sain pari vuotta sitten päähäni idean: mitä jos menisimme ulkomailla naimisiin...salaa!! Yhteiseloa oli takana jo useita vuosia, kihlasormukset kiiltelivät nimettömissä, mutta hääjuhlia emme olleet sen tarkemmin ajatelleet. Tunsin jo pientä stressiä aiheesta. En missään nimessä halunnut perinteisiä häitä saati paistatella valkoisessa morsiuspuvussa . Tunsin suorastaan vastenmielisyyttä ajatellessani asiaa! Se ei vaan ollut minua/ meitä varten. Ideani alkoi pikkuhiljaa kypsyä päässäni: suunnittelimme New Yorkin matkaa ja miksi emme voisi suorittaa vihkimistä siellä?!!! Mitä enemmän asiaa pohdin, sitä oikeammalta idea tuntui . Aloin ottaa selvää käytännön asioista ja sain hienon vastauksen suurlähetystöstä. Eikun matkaa varaamaan! Vaan suunnitelmat muuttuivat, koska tein positiivisen raskaustestin. Emme lannistuneet vaan siirsimme matkaa vuodella eteenpäin. En halunnut lähteä suurkaupunkiin kävelemään päivätolkulla raskausaikana. Aloin kuitenkin elää tuota hetkeä mielessäni: kuvittelin miltä meistä tuntuisi, kun astuisimme New Yorkin kadulle tuoreena avioparina . Kihisin jännityksestä, mutta en uskaltanut kertoa ideasta kuin siskolleni. Halusin pitää asian salassa ystäväpiiriltämme, sillä idean onnistumisesta ei ollut takeita. Tämän vuoden keväällä tuo kaikki kävi kuitenkin toteen . Kuopuksemme oli ainut suomalainen todistaja, kun sanoimme mieheni kanssa toisillemme "tahdon/ I do"  New Yorkissa. Nyt tiedän, ettei tämäkään ollut millään tavalla sattumaa. Kaikki oli hyvin järjestettyä sekä itseni, että henkimaailman puolesta. Jälleen elämäni onnellisimpia hetkiä: vain minä ja mieheni, toteuttamassa omaa unelmaamme luvaten rakastaa toisiamme loppuelämämme. Ja taisimme kyllä aikamoisen 'pommin' jäjestää ystäville ja perheillemme . Kukaan ei etukäteen arvannut mitään, mutta sanoivat toteutuksen olleen aivan 'meidännäköinen' .

Tässä muutama iso esimerkki vetovoiman laista omassa elämässäni. Pieniä esimerkkejä tapahtuu tietysti päivittäin... eikä niissä aina edes tule ajatelleeksi käyttäneensä tätä maailmankaikkeuden henkistä lakia.

Toivottavasti kertomukseni innoittaa jotakuta kokeilemaan lakia omassa elämässään .

Valoa, rakkautta ja runsautta kaikille

 

-Tikru