Tässä ote MATKA VALON LÄPI JA TAKAISIN
Mellen-Thomas Benedictin kuoleman lähikokemustarinasta:

"Paluustani saakka olen kokenut Valon spontaanisti ja olen oppinut, miten päästään tuohon tilaan lähes joka kerta meditoidessani. Jokainen teistä voi tehdä tämän. Teidän ei tarvitse kuolla tai saada kuoleman lähikokemusta tämän kokemiseksi. Se on varusteissanne - teidät on jo johdotettu sitä varten. Keho on upein valo-olento, mitä on. Keho on uskomaton valomaailmankaikkeus. Henki ei työnnä meitä hajottamaan tätä kehoa. Niin ei tapahdu. Lakatkaa yrittämästä tulla Jumalaksi - Jumala tulee teiksi. Täällä.

Kysyin Jumalalta: "Mikä on planeetan paras uskonto? Mikä on oikeassa?" Ja Jumala sanoi suurella rakkaudella: "En välitä siitä." Se oli uskomaton armo. Silloin kun Jumala sanoi: "En välitä siitä", ymmärsin välittömästi, että meidän tehtävämme on välittää. Se on tärkeää, koska olemme välittäviä olentoja. Sillä on merkitystä meille. Henkisyydessä on energiatasa-arvo. Perimmäinen Jumala ei välitä siitä, oletko protestantti, buddhalainen vai mikä. Kaikki ovat kokonaisuuden osia. Toivon, että kaikki uskonnot käsittäisivät tämän ja antaisivat toistensa olla. Kyse ei ole eri uskontojen loppumisesta, vaan siitä, että puhumme samasta Jumalasta. Eläkää ja antakaa toisten elää. Jokaisella on erilainen näkökulma. Ja kaikki tämä tuo lisänsä suureen kuvaan - kaikki on tärkeää."

Tämä tieto tuntui äärimmäisen huojentavalta. Olen pitkään hiljaa mielessäni miettinyt ja punninnut eri uskontojen rooleja. Jotenkin ihmiset tuntuvat olevan kovin vakuuttuneita vain sen oman uskontonsa oikeellisuudesta ja ovat kovin suvaitsemattomia muita kohtaan. Uskonnon varjolla aiheutetaan paljon kärsimystä, vaikka harva uskonto kehottaa toista ihmistä/olentoa vahingoittamaan..päinvastoin!! Viime aikojen 'vihapuheet' ja maahanmuuttovastainen aalto on tehnyt oloni pahaksi ja mieleni levottomaksi. Miksi ihmisten on niin vaikea sietää erilaisuutta? Ei ole yksilön vika jos systeemi on mätä. Omassa lähipiirissänikin on suvaitsemattomuutta aivan liikaa. Tuskin itsekään olen sen suhteen puhdaspulmunen, mutta yritän kovasti olla tietoinen omista ajatuksista ja asenteista. Enkä missään nimessä lietso eriarvoisuutta omalla toiminnallani. Yritän aina rohkeasti ja rakentavasti puolustaa heikompiani. Tästä lähtien keskityn tietoisesti levittämään valoa ympärilleni . Vain siten pystyn vaikuttamaan asioihin.

Ja lupaan tulla jakamaan ajatuksiani useammin