Tässä pätkä kanavoinnista, jonka kysymyksiin palaan myöhemmin itsekin.

 

SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 17.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

******

"Tämä on hyvin voimallista aikaa maan päällä. Sydämen avautumisia tapahtuu kaikkialla. Sydämessä asuu jumalainen älykkyytemme. Asumme sydämessämme, silloin kun elämme viidennessä ulottuvuudessa. Kun keplottelemme oman ja maapallon ylösnousemuksen koettelemuksissa ja kärsimyksissä, meitä testataan. Voisimme esittää itsellemme esim. seuraavia kysymyksiä:

* Onko meistä tullut tai olemmeko tulossa siksi Kristus-valo-olennoksi, joka meidän oli tarkoitus olla?

* Miten elämme tällä uudella olemistavalla elettyämme hyvin monta elämää tällä planeetalla erillisyydessä?

* Miten päästämme irti tuomitsemisesta, puutteesta, anteeksiantamattomuudesta, vihasta, ahneudesta, väärintekemisistä, sodasta, salaisuuksista, valheista, hyväksikäytöstä, riippuvuuksista jne.?

* Miten alamme elää, ikään kuin olisimme jo valmiita useimpien oppituntiemme osalta, jotta voimme elää autuudessa, ykseydessä ja onnellisuudessa?

* Miten rauhallinen olemme tällä hetkellä?

* Mitä sellaista tulee jatkuvasti pintaan elämässämme, mistä meidän täytyy päästää irti?

* Olemmeko ratkaisseet useimmat pääongelmamme, jotta meidän täytyy vain viimeistellä asioita elämässämme?

* Olemmeko antaneet anteeksi itsellemme?

* Mikä edelleen ärsyttää meitä ja miten voimme vapautua näistä liipaisimista?

* Olemmeko yhteydessä valoulottuvuuksiin ja olemmeko osa Äiti Maan pinnalla elämisen ihmettä tällä hetkellä?

* Voimmeko elää enimmäkseen läsnä olevassa hetkessä?

* Mikä pidättelee meitä mestaruudestamme?

* Olemmeko ottaneet takaisin voimamme, jotta voimme olla opettajia muille, jotka ehkä ovat vasta heräämässä henkisyydelleen?

* Annammeko edelleen voimamme pois?

Nämä ovat hyvin yksinkertaisia, kuitenkin tärkeitä kysymyksiä. Olen varma, että on lisää keskeisiä päätöksiä tehtävänämme.

Pitämällä valoa sydämessämme, tiedostamalla ajatuksemme ja tekomme ja tekemällä korjauksia matkan varrella elämme paljon onnellisempaa elämää. Näemme, että erillisyys Päälähteestä ja pimeys planeetalla ovat katalyyttejä uudelle heräämisellemme. Näin muunnamme valoa.

Voimme parantua tästä maallisesta matkasta. Vaikka meillä onkin pettymyksiä, meidän täytyy muistaa, että Luojamme haluaa vain parastamme. Päälähde tietää paremmin kuin me, mitä se merkitsee. Kun antaudumme tälle tosiasialle, teemme tilaa jollekin paremmalle. Tämä on rakastavin asia, minkä voimme tehdä itsellemme ja planeetallemme.

Kun kaikkea tätä uudelleenrakennusta ja -linjaamista tapahtuu tällä hetkellä, velvollisuutenamme on pitää valoa ja säilyttää tasapainomme. Tämä on se tapa, jolla valaisemme muita ja autamme heitä tuntemaan olonsa paremmaksi kaikissa muutoksissa. Pitäkää hymy kasvoillanne ja tehkää kohottava huomautus sen tarpeessa oleville. Ihmisperheen on yhdistyttävä taas ykseydessä ja rakkaudessa. Näin palvelemme avoimen sydämemme kautta valoa. Tämä on tehtävämme maajoukkona."