Tovi sitten paloin halusta päästä johonkin tilaisuuteen tms. jossa pääsisi tapaamaan henkisestä kasvusta kiinnostuneita ihmisiä ja nyt näitä tilaisuuksia tuntuu satelevan ovista ja ikkunoista ! Vetovoiman laki nääs .

Toissa iltana lähdin ystäväni kutsumana Enkeli-iltaan. En asettanut tilaisuudelle ennakkoon juurikaan odotuksia. Enkelikortit lupasivat minulle viikko-pari sitten uusia henkisiä kokemuksia ja niitä totisesti sain. Meitä oli yhteensä 12 ihmistä kokoontunut erään intuitiivisen parantajanaisen kotiin. Alussa minua tietysti jännitti kun en tuntenut ennalta muita kuin ystäväni (joka on jo erittäin paljon edistynyt näissä henkisen kasvun asioissa). Tunnen olevani aika alkutekijöissä, joten epävarmuuteni varmasti loisti. Tämä näkyi heti ensimmäisessä harjoituksessa, jonka teimme.. harjoittelimme suojautumista ja teimme valokilven ympärillemme ja minun valokilpi oli hauras, parikseni tullut nainen pääsi siitä heti läpi . Harjoitus tekee mestarin kai näissäkin asioissa. Puhuimme siis illan aikana lähinnä suojautumisesta ja teimme erilaisia harjoituksia. Todella mielenkiintoista! Yksi meni piirin keskelle ja toiset lähettivät hänelle negatiivisia ajatuksia suojausten kanssa ja ilman. Ilman suojausta negaatiot upposivat henkilöön helpommin, mutta suojauksen kanssa ajatukset kimposivat välittömästi takaisin itselle . Tuli kummallinen olo...inhottava olo. Ei olisi yhtään tehnyt mieli ajatella pahoja ajatuksia mukavista ihmisistä! Opin tästä ainakin sen, että tästä lähin pyrin ajattelemaan kaikista ihmisistä jotakin hyvää. Ja lisäksi suojaan itseni paksulla valopanssarilla, jos menen ahdistaviin paikkoihin tai tapaan epämiellyttäviä negatiivisia ihmisiä.

Harjoituksen lopuksi kaikki saivat vielä vuorotellen mennä piirin keskelle ja kaikki lähettivät keskellä istuvalle Valoa ja Rakkautta Luojan Korkeimmasta Lähteestä. Kuvittelin jokaisen kohdalla mielessäni, kuinka enkelit täyttävät Lähteessä kannun ja lentävät kaatamaan Valon tämän ihmisen päälle...ja kuinka Valo valuu hänen vartaloaan pitkin lopulta maahan...muutamien kohdalla 'näin' kuinka Valo muuttui tuikkiviksi valopalloiksi. Superpallojen lailla pienet pallot pomppivat pitkin huonetta. Ollessani itse keskellä, sain heti kylmiä väreitä ja olo muuttui leijuvaksi (kun ajattelen sitä, menen aivan kananlihalle..). IHANAA!!!

Illan aikana näin silloin tällöin Valon tuikahtavan. Olen jo muutaman viikon ajan nähnyt välillä väläyksiä ja pieniä tuikahduksia. Usein näen pienen sinisen tuikahduksen. Epäilen sen olevan Arkkienkeli Mikael .

 Parhain kokemus tapahtui minulle kuitenkin lopuksi. Olen ihmetellyt, kun henkisen polun kulkijat (jos se nyt on sopiva nimitys) näkevät värejä yms. Nyt sain vihdoin itsekin kokea miltä se näyttää, kun oikeasti NÄKEE energiaa eli väriä. Minulla oli silmät kiinni, mutta ehkä kehittyessäni enemmän pystyn nähdä energian jo silmät auki. Illan päätteeksi annoimme parantavaa energiaa ja valoa yhdelle osanottajalle, jolla on vakava sairaus. Tämä nainen istui piirin keskelle ja me muut aloimme antaa hänelle parantavaa valoa Luojan Korkeimmasta Lähteestä. Välittömästi suljettuani silmät ja lausuttuani mielessäni nuo sanat, aloin nähdä vihreää Valoa. Vihreä väri oli hyvin voimallinen ja sitä tunnetta on vaikea kuvailla. Sain mielettömiä väristyksiä lähinnä oikean puolen ylävartalossani ja palelin kovasti. Hetken päästä 'näin' kuinka naisen sielua kannateltiin ja enkelit valoivat sitä valolla. Näky oli kaunis . Lopetettuamme 'parantamisen' jaoimme vielä kokemuksen. Kun tämä parannettava nainen istui vastapäätäni, näin pari tuikahdusta vielä hänen rintakehällään.. "Enkeleitä!" ajattelin onnellisena .

Kertakaikkiaan upea ilta! Haluan varmasti mennä vielä uudestaan joskus! Haluan myös mennä tilaisuuden järjestäneelle naiselle parantavaan hoitoon. Minulla ei ole harmainta aavistusta, missä kunnossa chakrani ovat, joten kaipaisin tietoa niiden tilasta. Epäilen niiden tarvitsevan hienosäätöä ja harmonisointia .

 

-Tikru