RUNSAUS

On aika runsauden, rakkauden ja menestyksen
virrata elämässäsi.
Voit saada rajoittamattomasta universumin runsaudesta uskomuksesi mukaan; niin paljon
kuin sinä siitä uskot ansaitsevasi.
Enkeliviisaus muistuttaa sinua luottamaan itseesi ja siihen, että ansaitset enemmän. Siten houkutat runsautta ja todellista elämän rikkautta.
Lisää runsautta vastaanottamalla runsaasti, antaen halukkaasti, ja kiittäen kaikesta.
Nauti kaikesta mitä sinulla on, ja lisää sinulle tulee.

 

 Sain enkeleiltä tänään ylläolevan viestin . Viime aikoina olen pohtinut runsautta elämässäni ja ymmärtänyt, kuinka paljon minulle onkaan suotu! Ulkoiset puitteet ja kaikki rakkaat ihmiset ympärilläni. Edellisissä elämissäni olen taatusti kokenut pulaa ja puutetta, sillä jotenkin runsauden hyväksyminen on tuntunut vaikealta. Vaikealta siksi, etten ole kokenut ansaitsevani sitä...mutta miksi en ansaitsisi ??!!! Kaikki ansaitsevat runsautta. Vain siten voimme jakaa sitä myös eteenpäin muillekin. Olen yhdessä edellisessä elämässäni ollut parantajana luostarissa ja todennäköisesti luopunut kaikesta maallisesta materiasta. Luulen tämän heijastavan vielä nykyiseen elämääni tunnetasolla. Miksi muuten maallisen mammonan vastaanottaminen tuntuu niin hävettävältä?

Kiitollisuus on asia, jonka opin "Salaisuus" -kirjasta. Oivalsin, kuinka paljon sen avulla voikaan saada. Opettelen kiittämään päivittäin kaikesta..... tietysti on helppo kiittää kaikesta rakkaudesta ja runsaudesta jota on saanut. Mutta kiitollisuuteen kuuluu myös kiittää niistä ei-niin-toivotuista kokemuksista ja ihmisistä. On upeaa oivaltaa opetuksia välillä ikävistäkin asioista. Silloin muistutan itseäni kiitollisuuden voimasta. Elämäni on saanut aivan uutta pontta kiitollisuudesta. Kiitollisuuden avulla on helppo nostaa taajuttaan ylemmälle tasolle . Kiitän myös jälkeenpäin kaikista kokemuksistani, kun oivallan niiden merkityksen.

Kiitos kaikille enkeleille, jotka auttavat minua .