Eilen oli vihdoin tuo 'maaginen' päivä . En oikein etukäteen osannut odottaa mitään erikoista kyseiseltä päivältä, mutta onneksi aiemmin tällä viikolla ilmoittauduin ikään kuin viime hetkellä mukaan ryhmämeditaatioon. Olen todella kiitollinen ja onnellinen, että lähdin mukaan, sillä minulle tapahtui meditaation aikana aivan upeita juttuja, joita on todella vaikea käsittää ihmisjärjellä. En tiedä edes kykenenkö selittämään näitä asioita tai muistanko kunnolla meditaation kulkua, mutta tiedän sen olleen kasvuni kannalta todella merkittävä!! Sanat vain latistavat kokemaani, mutta yritän saada kerrotuksi edes osittain illan kulkua.

Kokoonnuimme kulttuurikeskus Stoassa erään henkisen alan kouluttajan ja intuitiivisen parantajanaisen järjestämässä meditaatiohetkessä. Paikalla oli n. 20 henkeä. Itselläni oli uusi ystäväni seuranani ja kieltämättä hänen läsnäolonsa helpotti omaa jännitystäni. Kuten sanoin, en oikein tiennyt mitä odottaa koko meditaatiohetkeltä, joten avoimin mielin lähdin mukaan. Olen huomannut, että silloin kun vähiten odottaa, tapahtuu ne kaikkein ihmeellisimmät asiat.

Liitän tähän selvyyden vuoksi lainauksen vetäjän kotisivuilta: " 11-11-11 on vuoden vahvin porttipäivä. Tule mukaan kokemaan päivän energia ryhmäenergian tukemana ja olemaan tietoisesti osa siirtymässä, joka tapahtuu ihmiskunnan tietoisuuden tasolla. Meillä kaikilla on oma tärkeä roolimme, niin yksilö- kuin kollektiivisella tasolla. Luomme korkeavärähteisen tilan, jossa jokaisella on mahdollisuus puhdistua ja edetä omalla polullaan. Samalla olemme yhdistyneinä kollektiiviseen tietoisuuteen avaten ja laajentaen sitä. Päivä on ihmeiden päivä"

Kyllä! Ihmeiden päiväksi se taisi lopulta muotoutua. Ryhmämme oli energiatasolla yhdistynyt muihin vastaaviin ryhmiin ympäri maailmaa ja vetäjä kertoi näkevänsä maapallon ympärillä helminauhan, joka muodostui kaikista näistä ryhmistä. Valon määrä, joka ihmiskuntaan tulvii on käsittämätön. Koko meditaation ajan vetäjä kanavoi henki-/valomaailmaa tai oikeastaan sieltä käsin ohjattiin koko meditaatio (miten tämänkin asian saisi sanottua yksinkertaisesti?!). Turvallisesti ja lempeästi meitä ohjattiin ja meidän tehtävämme oli vain olla läsnä siinä hetkessä ja visualisoida asiat omassa päässämme. Energiatasolla paikalla oli valtava määrä porukkaa. Loppua kohden meno yltyi ja ryhmäämme ympäröi suuri joukko Luomisen Enkeleitä, kehottaen meitä luomaan elämämme juuri sellaiseksi kuin haluamme ja muistuttaen meitä omasta luomisen voimasta .

Jokaisella meillä, joka tuohon meditaatioon osallistui, on tärkeä tehtävä tietoisuuden lisäämisessä ja Valon ilmentämisessä. Kaikki saimme vihkimyksen. Yhdessä loimme valoverkon sydänkeskustemme välille. Älkää kysykö mitä tämä kaikki tarkoittaa, sillä en mitenkään osaa sitä selittää, saati itsekään ymmärrä täysin kaikkea. Jokainen meistä teki kvanttihypyn eli tietoisuutemme kasvoi käsittämättömällä ja selittämättömällä tavalla. Lopuksi paikalle tuli edesmenneitä rakkaitamme ja juuri ennen kuin vetäjä sanoi tämän ääneen, tunsin kuinka minua tartuttiin hellävaraisesti olkavarsista. Kylmät väreet virisivät ympäri kehoa ja silmäni kostuivat eli aivan selkeä merkki henkien läsnäolosta. Valtava valoportaali, jonka loimme, auttoi myös koko lähiseutua ja siellä olleita eksyneitä sieluja. Lukuisat edesmenneet, mutta seudulle jumiutuneet sielut pääsivät sitä kautta takaisin Valoon ja tunsin kaiken sen kiitollisuuden kehossani. Päässäni humisi ja kehoni väreili. Sanoinkuvaamattoman mahtipontista energiaa!!!

Mutta se kaikkein ihmeellisin asia tapahtui minulle jo meditaatiohetken alussa. Yhdessä maadoituimme Äiti Maahan ja juurrutimme itsemme syvälle sen sisälle. Nyt ymmärsin vihdoin, mitä maadoittuminen todella tarkoittaa. Mitä se tarkoittaa, kun on aivan konkreettisesti yhteydessä Äiti Maahan. Miltä sen hellä ja rakastava energia tuntuu...! Yht'äkkiä tunsin syvän yhteyden maapallon Henkeen ja kävin sen kanssa telepaattisesti keskustelua. Tulin hyvin tietoiseksi sen olemuksesta ja siitä, että Äiti Maa on todella elävä 'olento', joka sallii meidän elää pinnallaan. Tunsin syvää kiitollisuutta ja rakkautta sitä kohtaan. En mitenkään pysty sitä tunnetta ja tapahtumaa selittämään sanoin. Kysyin tästä yhteydestä vielä illalla sähköpostilla vetäjältä ja sain ihanan vastauksen:

"Olet aivan oikeassa, on täysin mahdollista kanavoida Äiti Maata. Olen tavannut muitakin, jotka tekevät sitä, tosin tavallaan paikallisesti. Sinä voit kanavoida Äiti Maan sielua. Ihana lahja! Luota vain tuntemuksiisi, sillä ne ovat tosia. Kun annat luvan kaikelle tapahtua, niin se menee aivan automaattisesti.
Havahduin itsekin tänän syksynä siihen, että Äiti Maa näyttäytyy erilaisena kuin aikaisemmin. Juuri kuten sinäkin koit, elävänä olentona, jonka kanssa voi kommunikoida."

Olen sanaton!!!

Mikä lahja tosiaan!!!

Kaikki tämä tapahtui sen jälkeen, kun toistin itselleni kolme kertaa pari voimalausetta. En tarkalleen enää muista miten ne menivät, mutta jotenkin näin: 'sallin itseni nähdä harhan verhojen läpi. Sallin kolmannen silmäni avautua.'

Tästä lähtien ymmärrän miltä todellinen maadoittuminen tuntuu...miten tärkeää meidän on todella olla yhteydessä elävään ja rakastavaan Äiti Maahan.

Kiitos kiitos kiitos tästä kaikesta .

 

Palaan myöhemmin kertomaan lisää, jos olen tästä kirjoituksesta unohtanut jotain olennaista . Nyt yritän vain ymmärtää ja sulatella päässäni kaikkea tapahtunutta.

-Tikru