Voi ego minkä teit ! Ihana kamala egoni on tehnyt minulle viime aikoina viheliäisiä kepposia. Se pompsahtaa pintaan milloin missäkin tilanteessa ja selittää suu vaahdossa välillä typeriä ja täysin turhia asioita. Se jahkailee päätöksissään eikä usko todellisiin kykyihini. Nyt tarvitaan 'järeät aseet' sen taltuttamiseksi! Täytyy tietysti muistaa, että mitä enemmän jotain asiaa vastustaa, sitä varmemmin vain vetää sitä puoleensa. Eli en tietysti aio ryhtyä sotaan egoani vastaan, sillä silloin vain laajentaisin sen taistelutannerta..Sen sijaan ryhdyn yhä enemmän kysymään itseltäni kysymyksiä: onko tämä asia minulle oikeasti hyödyllinen? Kuka minua ohjaa? Toiminko aidosta rakkaudesta ja myötätunnosta? Tuomitsenko muita tai itseäni?

Seuraava esimerkki opetti minulle nöyryyttä ja antoi oivan 'näpäytyksen' egolleni. Siunaus siis tämäkin opetustilanne!

Pari viikkoa sitten tuttavaperheemme oli kylässä muutaman viikon ikäisen vauvansa kanssa. Vauvan vanhemmat eivät halunneet kertoa lapsen nimeä ennen ristiäisiä (jotka olivat eilen). Ajattelin, että kysyn lapsen nimeä häneltä itseltään! Muistettakoon, että jokainen sielu valitsee siis nimen jo ennen inkarnoitumista ja käy ilmoittamassa sen (telepaattisesti) vanhemmille (usein äidille). Pidin siis vauvaa sylissäni, silittelin ja katselin..hiljaa mielessäni kysyin: "mikä sinun nimesi on pikkuinen? Kertoisitko sen minulle?" Sillä hetkellä päähäni ei vielä tullut mitään nimeä. Illalla mennessäni nukkumaan keskustelin hetken suojelusenkelini kanssa. Kysyin vielä kerran voisinko saada tietää vauvan nimen? Aloin päässäni tapailla muutamaa nimeä..tässä vaiheessa egoni astui esiin: en luottanut saamaani ensimmäiseen nimeen vaan päättelin nimen alkavan samalla kirjaimella kuin lapsen äidin suvun muutkin nimet!! Sain siis virheellisen nimen päähäni luotettuani liikaa älylliseen päättelykykyyni...mikä moka! Sainpahan tuta, ettei älyllä ole näissä asioissa mitään virkaa . On vain luotettava siihen ensimmäiseen vaihtoehtoon, joka tietoisuuteen tulee. Siispä hölmönä luotin egoni antamaan vaihtoehtoon ja sivuutin muut. Kaiken kukkuraksi minulle näytettiin oikeaa nimeä muissakin yhteyksissä, enkä siltikään ymmärtänyt merkkejä. En siis todellakaan voi kuin katsoa peiliin ja ottaa opikseni. Toisaalta tämä on mielettömän hyvä oppitunti itselleni ja vahvisti uskoani telepaattisiin kykyihin! Ensin meinasin möläyttää nimen miehelleni, mutta viime hetkellä ymmärsin, etten saa kertoa sitä kenellekään. Tämä oli suuri luottamuksen osoitus, että olin saanut nimen selville (vaikkakin uskoin virheelliseen) . Jos tietooni tuodaan toisiin ihmisiin liittyviä asioita, niitä ei missään nimessä anneta minulle oman egoni pönkittämisen vuoksi, vaan suurena luottamuksen osoituksena. Tämä voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta todellisuudessa kiusaus käyttää tietoa väärin voi olla suuri varsinkin näin alussa. Jotta saan tietooni tärkeitä asioita, on minun ensin osoitettava olevani luotettava. Sisimmässäni minulla on palava halu auttaa ja opastaa muita, mutta ensin minun on taltutettava egoni ja lopetettava toimintani 'väärästä persoonallisuudesta'.

Eilen olimme siis vauvan ristiäisissä ja kirkossa todella aistin enkeleiden läsnäolon. Sisimmässäni myös tunsin, että vauvan enon henki, joka oli kuollut 1,5v aiemmin, oli myös paikalla. En tietenkään uskaltanut sanoa tätä muille. Nimen paljastuttua olin aluksi tyrmistynyt ja häpeissäni. Näin egoni sai kovan kolauksen..ja ketään muuta en voi syyttää kuin itseäni . Toivuin pettymyksestä kuitenkin nopeasti, sillä muistin saaneeni tietooni oikeankin nimen ja vielä monta kertaa enkä halunnut uskoa sen olevan oikea. Tästä lähin luotan vain sisimpäni viesteihin ja koitan kaikin mahdollisin keinoin saada egoni äänen vaimennettua. Harjoitus tekee mestarin. Toivottavasti joku muukin oppi tästä jotain !!

 

Toissailtana oli meditaatiokurssin viimeinen kerta, jonka lopuksi teimme pitkän meditaation käyden läpi kaikki oppimamme tekniikat. Tekniikoiden avulla pääsee syvään meditatiiviseen tilaan, jossa voi kysyä itseltään kysymyksiä...mitä tahansa haluaakaan tietää menneisyydestä, nykyisyydestä tai tulevaisuudesta. Seuraava haaste on ottaa meditointi osaksi päivittäisiä rutiineita. Aivan joka päivä ei tietysti tarvitse koko pitkää rimpsua käydä läpi, vaan jo pienikin hiljentyminen (5-10min) riittää. Tärkeintä olisi maadoittua päivittäin ja tarkistella maadoituksen pitävyyttä päivän aikana. Aion myös ottaa käyttöön ruusut ja poistaa niiden avulla ylimääräinen energia kentästäni. Maailman tila on tällä hetkellä niin epävakainen kaikkine taloushuolineen ja luonnonmullistuksineen, että on erityisen tärkeää kääntyä sisäänpäin ja rauhoittaa oma mieli. Meditatiivisessa tilassa pystyy omalla tavallaan helpottamaan myös maailman tilannetta lähettämällä Valoa kärsiville ihmisille ja rukoilemalla heidän puolesta. Mielikuvaharjoittelulla voin alkaa luomaan omaa tulevaisuuttani haluamaani suuntaan. Näillä harjoituksilla kohotan huomaamattani myös omaa värähtelyäni ja säteilen rakkautta ympärilläni oleville ihmisille. Meditaation avulla pystyn säilyttämään rauhallisuuteni välillä haasteellisissa arjen tilanteissa menettämättä malttiani pienistä tai vähän suuremmistakaan takapakeista.

 

Tällä viikolla ylitin mukavuusalueeni. Kerroin aiemmin kuinka vaikeaa minun on pyytää läheisteni apua arjen tilanteissa. Sinnittelen omin voimin viimeiseen hengenvetooni asti, enkä kykene pyytämään apua esim lastenhoitoon tms. Kävi kuitenkin niin, että jaksamiseni oli taas aivan äärirajoilla väsymyksen takia. Viha pulppusi jostain syvältä ja pelästytti minut pahanpäiväisesti. Viime hetkellä oivalsin, että minun on vain nieltävä 'ylpeyteni' ja soitettava apujoukot paikalle. Sain soitettua ITSE lastenvahdit hätiin! He tarjoutuivat jopa pitämään kuopukseni yön yli, jotta saisimme mieheni kanssa kunnon yöunet . Huh! Kukaan ei tyrmännyt minua eikä mitään kamalaa tapahtunut vaikka näytin avoimesti heikkouteni läheisilleni. Tästäkin tilanteesta oivalsin jotain hyvin merkittävää: ollakseen vahva, täytyy ensin uskaltaa olla heikko. Vain todella rohkeat ihmiset uskaltavat näyttää todellisen heikkoutensa muille. Tästä lähin en enää pelkää olla heikko tai näyttää tunteitani. Olemalla aidosti oma itseni, kannustan muita tekemään samoin!

Voimalauseitani ovat:

Olen Rohkeus!

Olen Rauha!

Olen Rakkaus!

 

-Tikru