Taukoa kirjoittelussa. Arkiset asiat ovat pitäneet minut tiukasti maanpinnalla. Toisaalta piristävää pohtia välillä ihan 'maallisiakin' asioita, kuten koulutehtäviä. Minulla on taipumusta lähteä helposti leijailemaan henkisten asioiden kanssa, joten tuntuu hyvin maadoittavalta opiskella uutta ammattia . Harmiksemme olemme myös sairastelleet vuorotellen koko perhe . Maatessani viidettä päivää kuumeen kourissa aloin jo todella tuntea epätoivoa ja kiukkua jopa enkeleitä kohtaan... itkin myötätunnon ja parantamisen perään tietäen syvällä sisimmässäni, että itse estin avun saamiseni omilla kielteisillä ajatuksillani. Uskoa koeteltiin, enkä ole varma selvisinkö kovin hyvin koettelemuksesta. Tänä aamuna en taas tiennyt itkeäkö vai nauraako, kun kurkkua koski. Päätin silti, että yritän keskittyä tervehtymiseen. Joku suuremman luokan puhdistus taitaa olla käynnissä . Ja jotta voin kokea suurta rakkautta ja runsautta, on minun jälleen koettava myös kolikon kääntöpuoli. Vaan ei tämä mukavaa ole siltikään! Täytynee varata taas aika energiahoitoon ja kysyä 'yläkerran' kantaa asioihin.

 

Tällä hetkellä tuntuu kuin olisin jollain tavalla hidastanut matkaani henkisellä polullani. Tämä taitaa olla kuitenkin positiivinen asia, sillä viime vuosi oli suurten harppausten aikaa henkisen kasvuni kannalta. Välillä on ihan mukava hetkeksi pysähtyä ja ihailla maisemia. Kuten oppaani ovat minulle sanoneet, meillä ihmisillä on valtava tarve kiirehtiä näissä asioissa ja se ei aina ole meidän korkeimmaksi parhaaksi. Hitain, mutta varmoin askelin eteneminen tuottaa paremman lopputuloksen. Kiirehtiessä selkeys katoaa, eikä esimerkiksi fyysinen kehomme ehdi 'mukaan', mistä saattaa seurata erinäisiä ongelmia. Luotan siihen, että eteeni tuodaan juuri oikeat asiat oikeaan aikaan. Tietoisuuteni on laajentunut jo suhteellisen paljon (verrattuna esim. vuoden takaiseen) vaikka tiedän, etten siitä huolimatta tiedä kuin pienen osan totuudesta.

Nyt tehtäväni on ankkuroida kaikki se perustieto ja -taito osaksi arkipäivän askareita. Päivittäinen meditointi (jäänyt valitettavan vähälle viime viikkoina), rukoilu, energioiden 'tunnustelu' ja tunnistaminen, yhteyden luominen Korkeampaan Minääni sekä sieluuni, korkeamman tiedon vastaanottaminen, oman värähtelytason nostaminen ja pitäminen korkealla, telepaattiset kyvyt, omassa voimassa pysyminen... yksinkertaisia perusasioita, mutta yllättävän haasteellisia! Välillä sain jo luotua hyvän yhteyden korkeampiin maailmoihin, mutta jostain syystä se jäi arkihuolien ja -askareiden jalkoihin. Tiedän, ettei se kadonnut mihinkään, mutta minun tarvitsee vain valjastaa se uudelleen käyttöön. Henkisissä harjoituksissa pätee samat säännöt kuin fyysisissäkin: ilman jatkuvaa harjoittelua ei kehitystä tapahdu. Harjoittelun puutteen huomaa kyllä nopeasti omassa olotilassa. Keskittyessäni vain maallisiin asioihin, on positiivisuus usein koetuksella.

Toisaalta mieleeni tulevat 'luottoparantajani' sanat: -kerran astuttuasi henkiselle polulle, ei sieltä ole enää paluuta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että vaikka välillä unohtaisin tai hylkäisin nämä asiat, minut kyllä palautetaan ennen pitkää takaisin polulleni. Ja toisaalta taas, jos tietoisuuteni on lisääntynyt, ei tietoa voi kukaan ottaa minulta poiskaan . Joten syvä huokaus ja hyppy elämänvirtaan! Nyt silmät ja korvat auki ja johdatusta kuuntelemaan.

Tärkein tammikuun oppiläksyni oli omassa voimassa pysyminen. Tämä koettelemushan alkoi jo joulukuun puolella joulupyhien tapahtumista ja tuotiin eteeni vielä uudelleen. Noin kuukausi sitten ilman näkyvää syytä tunsin taas kuinka voimani alkoivat äkkiä huveta. Todella epämääräinen fyysinen tuntemus: lievää lihaskipua ja voimattomuutta, haluttomuutta, apatiaa ym. Soitto luottoparantajalleni vahvisti epäilyni: joku todella söi voimiani. Tällä kertaa kyseessä oli ihan fyysinen olento, joku ystävistäni. Hieman asiaa pohdittuani päätin aloittaa sidosten katkaisun. Meditoidessani katkaisin henkisiä sidoksia muutamiin ystäviini ja tuttaviin sekä entisiin poikaystäviini. Jokaisen ihmisen kohdalla pyysin häneltä omat voimani takaisin ja annoin myös hänen voimansa minulta pois. Arkkienkeli Mikael auttoi minua sidosten katkaisemisessa. Vielä jäi monta ihmistä, joihin olen menneisyydessäni luonut henkisiä sidoksia, mutta niiden katkaisun aika tulee myöhemmin. Kaikkea ei voi tehdä yhdellä kertaa. Vahvistin puuhieni oikeellisuuden ja todellisuuden taivaallisilta auttajiltani ja he totesivat minulle humoristisesti: 'päätit sitten oikein tosissasi puhdistautua ja päästä eroon kaikista sidoksistasi' Juu-u! Näin oli tarkoitus..en halua olla sidoksissa mihinkään tai keneenkään, joka saattaisi estää kulkuani saati olla itse esteenä kenenkään toisen omalla polulla (maallisella tai henkisellä). Töitä siis riittää vielä, mutta annetaan pölyn laskeutua . Usein yläkerran väki myös muistuttaa minua herkkyydestäni ja erityisistä kyvyistäni. Minun on noudatettava kaikissa toimissani erityistä varovaisuutta ja oltava hyvin tietoinen ympäristöstäni, muistettava suojautua. Monet asiat ja myös mielipiteet, joita olen luullut omikseni, eivät olekaan omiani vaan muilta imettyjä. Löydän kyllä kaikki vastaukset sisältäni, kun vain opin kuuntelemaan itseäni ja suodattamaan kaiken tiedon. Minulle myös vinkattiin, että erityisen minusta tekee se tapa, jolla lähestyn näitä asioita. Olen (välillä tiedostamattani) pyrkinyt niin korkealle ja kovaa, ikäänkuin suoraan korkeimpaan tietoon.. hmm vaikea selittää, koska en halua kuulostaa siltä, että nostaisin itseäni jotenkin jalustalle, vaan koetan ymmärtää omaa kasvuani. Minun annettiin ymmärtää, ettei minun välttämättä tarvitse käydä minkään sortin parantajakursseja tms vaan kaikki välineet löytyvät minulta jo. Vai niin...eihän kukaan toki kiellä minua menemästä tai tekemästä yhtään mitään.. onhan minullakin vapaa tahto . Silti, pohdiskelen menisinkö sittenkin jollekin parantaja- tai energiahoitajakurssille. Tarvitseeko mieleni ja egoni sittenkin sellaista?

Tämäkin asia varmistuu minulle ennen pitkää.. sitä ennen on vain keskityttävä niihin perusasioihin ja oltava läsnä tässä hetkessä.

 

Valoa ja rakkautta lukijoilleni (joiden lukumäärästä minulla ei ole pienintäkään aavistusta!)

 

-Tikru

 

Ps. Sain muutama viikko sitten 'maistiaisia' henkisistä kyvyistäni. Minulle näytettiin näky entisestä elämästäni!! Olin unen ja valveen rajamailla kun yhtäkkiä tunsin kuin olisin ollut villisti pyörivässä huvipuistolaitteessa ja täysin kykenemätön liikuttamaan fyysistä kehoani. Pelästyin ja pyysin mielessäni enkeleitä apuun. Sitten eteeni ilmestyi näky kaupungista: matalia kauniita taloja.. aivan kuin olisin katsellut kaikkea kaukoputkella. Yritin katsoa tarkemmin, kunnes näky katosi, pyöritys lakkasi ja olin taas täysin hereillä. Ihmeellinen kokemus!!