Eilen oli meditaatiokurssin toinen ilta. Illan aikana opettelimme seuraavia tekniikoita: ruusut ja niiden avulla puhdistuminen, pään keskipiste ja tietoisuuden pitäminen siellä, sekä puhuimme chakroista (kehon energiakeskukset) ja harjoittelimme niiden puhdistamista. Ennen kurssille lähtöä nostin itselleni enkelikortin ja sen viesti oli lyhennettynä: "Luota sisäiseen viisauteesi ja intuitioosi". Tehdessämme ruusu-harjoitusta ja ruusuilla 'tuhoamista' minulle tuli inhottava olo . Etenkin siinä vaiheessa, kun piti laittaa ruusuun joku läheinen. Vaikka tarkoitus oli poistaa tuon ihmisen energia itsestään ja kulta-auringon avulla palauttaa taas omia voimia takaisin, ei tekniikka tuntunut oikealta. Sanoin asiasta ääneen kurssin pitäjälle ja ehdotin omaa tekniikkaa: voinko poistaa tuon ihmisen energian itsestäni lähettämälle sen esim. Valoon ja sitä kautta energia palaa 'puhdistettuna' kyseiselle ihmiselle takaisin? "Ei" kuului vastaus..pitäisi kuulemma käyttää kurssilla opetettavia tekniikoita, jotka ovat hyväksi havaittuja. Tyrmistyin hieman. En viitsinyt alkaa kiistelemään asiasta sen enempää, mutta jäin pohtimaan tuota asiaa. Muistin tuon enkelikortin viestin ja ymmärsin, että minun tulee kuunnella tässä asiassa itseäni. Jos joku vaihtoehto tuntuu väärältä, ei minun tule sitä tehdä. Minun tulee käyttää vain sitä tekniikkaa, jonka tunnen oikeaksi. Kun lähetän esim. pelon tai muun negatiivisen tai itselle vieraan energian Valoon, se puhdistuu ja poistuu sitä kautta turvallisesti. En muista mistä luin tämän tiedon, mutta muistan lukeneeni sen vasta vähän aikaa sitten. Mitä tästä opin? Kuuntelen nyt intuitiotani ja luotan siihen . Minun ei kuitenkaan tarvitse sanoa tätä ääneen kurssin vetäjälle, sillä se olisi egon halua päästä pätemään. Teen harjoitukset kotona omalla tekniikallani, joka toimii juuri minulle.

Chakrojen puhdistus oli hyödyllinen tekniikka! Tosin tässäkin sovellan hieman ja kokeilen toimiiko minulla mielikuva ruusun lähettämisestä Valoon. En halua 'tuhota' ja räjäyttää ruusua, se kuulostaa rujolta.

 

Lopettelin tuossa juuri yhtä uutta kirjaa 'Viestejä Michaelilta'. Laitoin linkkilistaan uuden linkin 'Michaelkirjat', jos joku innostuu tutkimaan asiaa. Tässä myös linkki kirjan tiivistettyyn Jälleensyntymis-asiaan. Sivuilla kerrotaan erittäin lyhyesti myös kirjan anti: sielun ikä, rooli ja päällyslehdet. Kannattaa lukea koko kirja, eikä tehdä hutiloituja päätösiä oman sielun asioista. En itsekään ole vielä aivan varma omasta roolista ja päällyslehdistä (eli sieluni päämäärä, asenne jne) nykyisessä elämässäni. Unohdin kysyä näitä asioita oppailtani. Niiden avulla on helpompi ymmärtää omaa käytöstään ja myös muiden. Jos tuntuu, että on vaikea tulla toimeen jonkun ihmisen kanssa vaikka työpaikalla, voi se johtua erilaisista ja yhteensopimattomista päällyslehdistä. Ei siis huolta, että ongelmat olisivat jonkun syytä. Helposti me etsimme syyllisiä tai syyllistämme jonkun (myös itsemme). On helpompi hyväksyä ja tuntea toisia kohtaan myötätuntoa, kun ymmärtää hänen käytöksensä syvemmän ominaisuuden. Ihan kaikkea kirjan tekstiä en sisäistänyt tai ymmärtänyt. Mutta sehän ei ole tarkoituskaan. Jokainen poimii ja omaksuu juuri ne asiat jotka tuntuvat itselle hyviltä. Huomaatteko, yritän korostaa tätä puolta, jotta se jäisi myös omaan tajuntaani . Kirjassa puhuttiin paljon myös Karmasta. En aiemmin oikein ymmärtänyt mitä se todella tarkoittaa. Kirjan avulla tämäkin asia aukeni minulle aivan uudella tavalla. Olemme täällä fyysisessä todellisuudessa (oppiläksyjemme lisäksi) myös karmallisista syistä. Meidän tulee maksaa omat karmavelkamme sekä ottaa vastaan 'velanmaksu' niiltä, jotka ovat meille velkaa. Annan esimerkin: jos joku ihminen (usein läheinen) tuntuu epämääräisellä tavalla vastenmieliseltä tai muulla tavoin vaikealta sietää, saattaa ihmissuhteeseen liittyä karmaa aiemmasta elämästä. Joko sinä itse tai vastapuoli on saattanut tehdä toiselle asioita vastoin tämän tahtoa (kohdellut huonosti, alistanut jne). Joskus voi viedä useampiakin elämiä karman puhdistamiseen. Helpottaa tietysti nykyistä elämää, jos selvittää omat velkansa, niin pääsee vapaaksi tai ainakin vapaammaksi omista karmallisista suhteista. Näin sielun kehitys pääsee jatkumaan. Vanhoilla sieluilla on kyky tunnistaa ja muistaa karmallisia suhteita. Itse en kuitenkaan ole tietoinen varmuudella kuin yhdestä karmallisesta ihmissuhteestani. Loput selvinnee ajan kanssa .

 

Tärkeä tieto, jonka kirjasta sain, oli se, että sielulla ei ole sukupuolta. Se oletko mies tai nainen on taas kerran ollut sinun valintasi ennen inkarnoitumistasi. Sukupuoli on ainoastaan fyysiseen todellisuuteen kuuluva juttu, eikä sillä henkimaailmassa ole merkitystä. Se että kohtelee toista sukupuolta eriarvoisena, halveksuu, väheksyy tai korostaa omaansa, ei siis ole tarkoituksellista millään tavalla. Jälleen kerran saatat väärällä käytöselläsi luoda vain karmaa itsellesi..

Kannattaa siis todella miettiä tätä asiaa (kun on itse valmis!!) ja pohtia, onko tässä elämässä aiheuttanut itselleen karmaa kohtelemalla jotakin ihmistä huonosti? Vielä on aikaa anteeksipyynnölle ja katumukselle. Ei kuitenkaan riitä, että pyytää anteeksi vaan myös toisen osapuolen on sydämmessään annettava anteeksi. Anna myös itsellesi anteeksi. Vain niin vapaudumme karmasta.

Olen ensi viikolla menossa taas enkeli-iltaan, jossa puhutaan anteeksiannosta. Tämä on luultavasti seuraava tärkeä asia minulle .

Mukavaa viikonloppua !!!

-Tikru

 

Ps. Tuo Viestejä Michaelilta-kirja ei missään nimessä ole hyvä aloituskirja! Aika korkealentoista tekstiä ajoittain