Hyvää pääsiäistä heart. Näinä päivinä tapahtuu paljon erilaista puhdistamista eri tasoilla ja siksi on tärkeää yrittää levätä ja rentoutua. Kävin tällä viikolla luottoparantajani järjestämässä pienryhmä-tilaisuudessa (ns. enkeli-ilta), jossa puhdistimme Äiti Maata ja sen ilmakehää. Tärkeää työtä kaikinpuolin. Samaa työtä voi tehdä ihan jokainen lähettämällä ajatuksissaan Äiti Maalle valoa ja rakkautta smiley. Pienryhmä-illan aikana tapahtui taas paljon kaikkea ihanaa ja ihmeellistä. Se on tullut huomattua tässä henkisen polun varrella, että vaikka kuinka lukisi kirjoja yrittäen omaksua niiden viisauksia, niin suurimmat kehitysaskeleet ja oivallukset saa silti aina käytännön tasolla. Omia kokemuksia ja avautumista ei pysty mitenkään korvaamaan, vaikka saisikin mahtavaa teoriatietoa kirjoista tai kanssakulkijoilta. Vain oma todellinen kokemus opettaa. Vain omilla sisäisillä oivalluksilla on sinulle itsellesi todellista merkitystä. Siksi pyydänkin, että lukiessasi tätäkin blogia, punnitse kaikki väittämäni omassa sydämmessäsi...resonoiko se oman totuutesi kanssa?! Tärkeää on opetella erottelemaan 'totuus' egon harhoista ja todellisesta sydämen viisaudesta. Rakkaus on varmin tapa. Jos sisäinen äänesi on täynnä rakkautta, iloa ja myötätuntoa, se on selvä viesti omalta sisimmältäsi. Mutta jos ääni kuulostaa vähänkään tuomitsevalta tai epäilevältä, se on egosi. Oma egoni on kyllä varsinainen keppostelija. Juuri kun uskon saavuttaneeni rakkaudellisen hyväksynnän kaikkeen/ kaikkiin, se bongahtaa jostain arvostelemaan muita surprise. Tarkkana saan siis olla. Valveilla. Sitähän tämä henkinen herääminen käytännössä on...valveilla oloa! Siis omien ajatusten valvomista ja 'hallitsemista'. Kesyttämättömät ajatukset säntäävät päivän mittaan mihin sattuu. Pää on pelkkää ajatusten puuromössöä cheeky. Vaan arvatkaapa mitä?? Kaikki se mössö on pelkkää harhaa. Harha on omia olettamuksia ja uskomuksia siitä, mitä toiset mahtavat ajatella... mihin nämä ihmisten luomat rakenteet ja talousvaikeudet johtavatkaan? Itse uskon, että kaikki kääntyy vielä parhain päin, kunhan yhä useampi ihminen oppii erottelemaan harhan eli pelon, totuudesta eli rakkaudesta. Pelko ja rakkaus. Nämä ovat kolikon kaksi puolta. Kumpaan puoleen sinä uskot ja luotat?
Luen tällä hetkellä todella mielenkiintoista kirjaa, jossa yhdysvaltalainen päivystyspoliklinikan lääkäri kertoo keskusteluistaan enkelin ja 'kuolevien' potilaiden kanssa. Sanan 'kuoleva' laitoin lainausmerkkeihin, koska minun totuuteni on, ettei kuolemaa peritaatteessa ole olemassakaan..se on vain siirtymävaihe toiselle tasolle, toiseen ulottuvuuteen. Hassua, kun on lukenut kasan henkisyyteen ja rajatietoon liittyvää kirjallisuutta, alkaa samat asiat toistaa itseään. Kirjoista löytyy hyvin paljon samoja elementtejä.. Kaikkein voimakkaimmin painotetaan ykseyttä. Kaikki on yhtä. Emme ole erillisiä olentoja, vaikka ihmisyyden luonteeseen kuuluu helposti sen kokeminen. Se on jälleen kerran harhaa wink. Erillisyyden tunne tulee, kun olemme kadottaneet yhteyden sisimpäämme. Se saa aikaan kaiken maailman lieveilmiöitä kuten masennusta, yksinäisyyttä ja jopa somaattisia sairauksia. Kun löydämme yhteyden todelliseen olemukseemme, siihen rakkauteen, joka syvältä erillisyyden muurien kätköistä löytyy, huomaamme kaiken olleen harhaa. Sisimpämme välityksellä olemme kaikki yhteydessä kaikkeen ja kaikkiin. Tätä voi olla hyvin vaikea ymmärtää aluksi, mutta jos uskaltaa lähteä matkalle itseensä, alkaa tämäkin 'totuus' tuntua selkeämmältä.
Hmmm.. minun piti kertoa siitä kirjasta laugh heh, kummasti karkailee mopo käsistä. Tämä kirja tuotiin minulle selkeästi rohkaisu mielessä. Kirjan lääkäri keskustelee siis henkien ja enkeleiden kanssa, motiivinaan auttaa näitä sieluja siirtymisessä henkimaailmaan. Enkeliltä hän kyselee elämän 'totuuksia' ja ihmiselämän haasteista. Näen jollain tavalla itseni hyvin samantyyppisissä tilanteissa tulevaisuudessa. Kirjan lääkärillä vaikuttaisi myös olevan selvätietoisuuden lahja ja hän on pitkään harjoitellut telepaattisia kykyjään. Kannustaa siis minua harjoittelemaan lisää, jotta jonain päivänä voin auttaa omia potilaitani myös sielutasolla. Pienryhmä-illassa minulle kanavoitiin viesti, jossa herkkyyteni nostettiin jälleen esille, sekä henkiset kykyni, jotka ovat kuulemma todella valtavat, mutta joita kaikkia ei ole tarkoitus tässä elämässä 'käyttää'. Tästä huolimatta ne tulevat silti ylittämään kaikki odotukseni blush. Olen viime aikoina pohtinut asiaa jonkin verran. Lähinnä sitä, minkälaisiksi kykyjeni on tarkoitus kehittyä.. Tiedostan myös oman vastuuni tässä asiassa. Kaikki on suurta lahjaa ja minun tehtäväni on käyttää sitä muiden hyväksi. Jos käytän lahjaani 'väärin' tai itsekkäästi, se voidaan ottaa minulta pois. Ensisijainen tehtäväni on opetella hallitsemaan omat ajatukseni ja erottelemaan pelon ja rakkauden ääni. Ajatukset todellakin luovat todellisuutemme, joka tarkoittaa, että mitä suuremmat henkiset kyvyt, sitä nopeampaa on ilmentäminen. Ajatusten valvominen on tärkeää, ettei aiheuttaisi negatiivisilla ajatuksilla tuhoa. Kaikki ajatuksemme, sanamme ja tekomme nimittäin palaavat meille takaisin kuin bumerangi. Tästä syystä rakkaudellisten ajatusten ja tekojen tekeminen on äärimmäisen tärkeää!!! Sitä niität mitä kylvät!